LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA

SIAPA YANG BERSALIN CZER?

MESTI ANDA ADA MASALAH SEPERTI SAYA KAN!!




Image result
STRECTHMARK di bahagian perut
Image result
Selulit di sekitar badan
Image result
Perut mula menggeleber
Image result
Lemak-lemak di bahagian badan mula menunjukkan kuasa...



Ehhhhh..... Kalu Nak Senaraikan 
banyak lagilah masalah bila kita bersalin ni kan.....
Stress tau..... ishhhh....


Tapi tak apa ibu-ibu semua....

Jom saya perkenalkan....satru prodek yang sangat membantu saya menyelesaikan masalah-masalah tersebut.... gembira tau ada produk dapat membantu kita ni.....

LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA






Kenapa saya kata Losyen Cesarean - Secret Correa ni sangat membantu saya dalam menyelesaikan masalah ni..... ok...cuba lihat apa yang orang cakap mengenai Losyen ini...








Haaaa...... tu baru sikit saya baca testimoni Losyen Cesarean ni...... Akak terus tergoda dik oiiiii nak cuba.... terus beli terus pakai.....

Amazing sangatttt....... memang menjadi.... sikit-sikit perut menggeleber ni turun.... waaaaaa.... seronok sangat... Nak melompat bintang rasa.....

Tak Percaya ekkk.... okkk.... tengok gambar kat bawah



haaaaa...... ni saya ye..... orang yang sama..... baju yang sama.... tapi berat dah berlainan..... waaaa.... seronok tauuuuu.....


APA KELEBIHAN LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA NI?

Okay.... ibu-ibu sume mesti nak tau kan apa kelebihan Losyen Czer ni kan.... ok...jom kita review sikit kelebihan-kelebihan Losyen Czer ni.....

✔ Turunkan berat badan
✔ Kempiskan perut
✔ Memecahkan lemak dengan cepat
✔ Menghilangkan selulit dan ‘Stretch Mark’
✔ Melangsingan dan mencantikkan bentuk badan
✔ Memberi kesan V-Shape pada wajah (Runcingkan dagu)
✔ Haluskan kulit
✔ Menegangkan, menganjalkan ,Menggebukan dan mencantikkan kulit
✔ Sangat efektif mengatasi sembelit
✔ Membuang tanpa cirit birit
✔ Selesa bila berbengkung
✔ Manfaat bersama bayi-susu meriah/bayi tak kembung perut/mengatasi bengkak susu
✔ Sesuai dibuat pengganti pilis kerana hebat membuang angin & tidak berbau
✔ sangat sesuai semasa berpantang
✔ Ibu yang menyusu boleh amalkan
✔ sangat sesuai untuk ibu yang bersalin secara pembedahan (cesarean) & normal
✔ Boleh digunakan pada semua bahagian tubuh yang bermasalah seperti tubuh, peha, perut, punggung, dagu...
✔ Legakan batuk
✔ Legakan resdung
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Hilangkan sengal badan
✔ Buang angin dalam badan
✔ Kurangkan stress
✔ Legakan sakit kepala
✔ Legakan senggugut


➽ Amaran. Stok selalu Sold Out



Haaaa..... Menarikkan.... Memang Losyen Czer - Secret Correa ni bagus... Memang best...


Jadi apa tunggu lagi....



Sebenarnya banyak lagi kelebihan Losyen Czer ni.... tengok kat bawah ni ye.....



Seronok tau... Losyen Czer ni memang sangat Multifunction..... boleh digunakan untuk pelabagai masalah,,,,,, so kira 'all in one' la.....



LOSYEN CESARAEN-SECRET CORREA
LOSYEN KURUS SEJUK PERTAMA DI ASIA

Satu keistimewaan Losyen Czer - Seret Correa ni.... Losyen ni bersifat sejuk...... bila Ibu-ibu pakai sejuk dan nyaman je rasa...memang best....


So...disebabkan Losyen Czer - Secret Correa ni bersifat Sejuk.... ibu-ibu tak perlu risau kalau nak menyusu baby.... sebab biasanya kita pakai yang panas.... aihhhh... duk risau pulakkan kalau terkena baby.... mau menangis baby kita tu kan.....

Tapi jangan risau..... Losyen Czer ni memang tidak akan beri kesan pada baby...if terkena baby pun... baby akan ok-ok saje.....






BAHAN-BAHAN
LOSYEN SEJUK CESAREAN - SECRET CORREA


Bagaimana Losyen Czer-Secret Correa membantu mencairkan lemak secara efisien. 

Kan ke Losyen Czer-Secret Correa tu sejuk?


Ok meh nak kenalkan..


FORMULASI HEBAT DENGAN TEKNOLOGI ‘KOREA’ GABUNGAN COLLAGEN ASLI & SUNFLOWER



---------------------------------------------------------
3 AGEN PENCAIR LEMAK TERBAIK LC
---------------------------------------------------------
✔ Sunflower Seed Oil 
✔ Hedera Helix 
✔ Guarano


SUNFLOWER SEED OIL

✔ Kaya dengan vitamin C
✔ Emolian yang aktif ( melembapkan kulit)
✔ mencantikkan struktuk  kulit
✔ Anti penuaan
✔ Anti radang/anti radikal
✔ Membina sel baru
✔ Melembapkan kulit
✔ Membaiki sel rosak
✔ Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit digalakkan sapu kerana mempunyai anti radang


HEDERA HELIX (SIREH BELANDA)

✔ Anti selulit
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Bersifat anti radang
✔ Memperbaiki/ memperbaharui sel kulit
✔ Melegakan masalah pernafasan
✔ Membantu mengatasi masalah kejang otot


GUARANA SEED

✔ Menghalang salur jantung daripada tersumbat
✔ Menghasilkan tisu baru & memerangi radikal bebas
✔ Mengaktifkan sel dalam sistem saraf
✔ Memperbaiki sistem penghadaman
✔ Merendahkan kolestrol & asid lemak
✔ Memberi rasa kenyang & ejen awet muda
✔ Mengurangkan bengkak


Di sebabkan penggunaan bahan- bahan ini yang menyebabkan berlaku tindak balas pencairan lemak berlaku secara 'LIPOLISIS' iaitu proses pemecahan sel-sel lemak & selulit di bawah lapisan kulit. Pastu lemak2 yg dipecahkan tu akan digest keluar melalui peluh atau perkumuhan. Pengguna SC digalakkan supaya menitik beratkan pengambilan air kosong bagi membantu proses digest berlaku dengan mudah.


LOSYEN NI UNTUK IBU-IBU CZER SAJA KE?

Tak la.....  kan saya dah kata.... Losyen Czer - Secret Correa yang sejuk dan nyama ni kan MultiFungsi.....

Losyen ini memang memudahkan ibu-ibu Czer... Tapi ibu-ibu yang bersalin normal pon boleh gunakan... sebab..ibu-ibu yang bersalalin normal pun ada masalah yang samakan.... sooo.... apa kata kita sama-sama kembali langsing dan menarik,..... baru besttttt........



UNTUK ORANG YANG TAK BERSALIN... TAPI NAK KURUS?

Bolehhhhhh....... Losyen Secret Correa ni..... Boleh disapu di mana-mana bahagian di tubuh kita..... kat lengan...kat kaki...kat perut... Mana-mana tempat la yang anda rasa tak selesa.... Mesti anda kagum dengan perubahan yang akan terjadi.... caya lah...



ORANG PEREMPUAN JE KE BOLEH GUNA?

Ehhhh.... Mana ada.... Abang-abang yang rasa nak kempiskan perut sikit pon boleh.... sapu-sapu je.... Insyaallah boleh kurang perut tu kan....


Ni testimoni kami.... Tengok... Abang Askar pon guna tau..... 34KG lagi turun..... baru Wife sayang..... 


PROMOSI LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA
DI TELEVISION/MAJALAH/BILLBORD






haaaa..... siap masuk TV Al-Hijrah lagi tau..... 


TESTIMONI 
LOSYEN CESAREAN-SECRET CORREA

















Sampai bila kita nak rasa rendah diri kan.... jika sudah ada jalan penyelesaian...kita patut cuba mana tau kita dapat kepuasan yang bergandaa...


APA TUNGGU LAGI

CEPAT-CEPAT

KAMI ADA OFFER UNTUK

10 ORANG TERAWAL



OPPSSSSSS!!!!!!!

SIAPA CEPAT DIA DAPAT

KAMI ADA BEBERAPA 

FREE GIFT

UNTUK SIAPA YANG TERAWAL

CEPATTTTT



WHATSAPP
KE


0189143678
0189143678
0189143678

PUAN SARA