HEALING CRISIS LOSYEN CESAREAN SECRET CORREA

Ada yang dapat Healing crisis @ krisis penyembuhan selepas beberapa kali dia sapu SC.

Tindak balas tu menunjukkan pembersihan besar-besaran sedang dilakukan oleh system badan kita.πŸ˜„

Kadang kala kita banyak toksid,
Maybe sebelum ni pelawasan kita tak lancar,
Period tak teratur,
Atau pun sikit2 saja pengeluarannya,
Or kita resdung.

Solution :

1) Adik2 & akak2 konsisten saja Sapu #LotionKurusSejuk Secret Correa seperti selalu,

2) Adik2 & kakak2 tambahkan pengambilan air masak,
In shaa Allah ok dah dalam beberapa minggu.

Biarlah badan kita nak keluarkan sisa toksid yang bertahun kita simpan tu,
Lama2 simpan bahan buangan nak buat apa kan?πŸ˜„

Apa2 tanda2 healing crisis tu kak Zai?

1) Pening / loya
2) Perut sebu
3) Period lewat/cepat
4) Pembuangan air kecil yang kerap
5) Pembuangan air besar yang lawas, bukan chery bery tau😁

Ada satu lagi healing crisis yang customer SC selalu happy yang amat.

Nak Tahu?πŸ™‹

KURANG SELERA MAKANπŸ˜„

Best ke best?

Tapi tak semua yang rasa begitu,
Macam Kak Zai,
Makin selera adalah,
Nasib berat Masih maintain 50kgπŸ˜πŸ’ƒ

Ok lah,
Nak makan malam dulu,
Jumpa lagi,
Semoga semua sahabat positif kak Zai Masih istiqamah Untuk mendapatkan berat badan yang ideal dan sihat.πŸ˜‰

Kredit : Zai zaleha