LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA

SIAPA YANG BERSALIN CZER?

MESTI ANDA ADA MASALAH SEPERTI SAYA KAN!!




Image result
STRECTHMARK di bahagian perut
Image result
Selulit di sekitar badan
Image result
Perut mula menggeleber
Image result
Lemak-lemak di bahagian badan mula menunjukkan kuasa...



Ehhhhh..... Kalu Nak Senaraikan 
banyak lagilah masalah bila kita bersalin ni kan.....
Stress tau..... ishhhh....



Okey Jom kita baca Apa yang pakar dan orang berpengalaman kata mengenai masalah selepas bersalin



Perut buncit dan berangin
Sebaik sahaja melahirkan, fizikal anda akan masih kelihatan bulat, tidak ramping dan ‘flabby’. Sesetengah masih kelihatan masih seperti orang hamil disebab disebabkan usus yang mengandungi angin berlebihan. Sekiranya anda menyusu badan secara eklusif, berat anda akan lebih berkurangan dengan kadar yang lebih cepat. Terimakasih kepada bayi anda.
(sumber:www.babyposes.com.my)

Perubahan tubuh badan yang sering berlaku keatas wanita selepas bersalin saperti perut membuncit dan berat badan semakin naik dianggap pekara biasa bagi ibu-ibu yang telah lama atau baru bersalin dan juga bagi mereka yang sering bersalin. 
(Sumber: fitrahsunnah.blogspot.my)

Urat saraf dibahagian pinggul masih kendur , saluran kencing dan sekitar ari-ari turut  bengkak akibat tekanan kepala bayi semasa hendak melahirkan . Luka-luka juga  sering berlaku didalam rahim serta dipangkal semasa uri hendak dikeluarkan  dan semasa melahirkan . Luka ini disebut  " luka menggeleber " Luka yang menggeleber yang kecil biasanya dapat dipulihkan tanpa masaalah tetapi luka yang besar akan menimbulkan rasa tidak selesa  dan menggangu kesihatan . 
(Sumber: fitrahsunnah.blogspot.my)

Mereka yang bersalin secara pembedahan lebih mudah mengalami masalah pengumpulan dan penyekatan angin, atau banyak angin. Akibatnya tubuh menjadi lembik, kendur dan tidak mantap walaupun melakukan banyak senaman. Mungkin secara fizikal kelihatan cantik serta langsing, tetapi otot dan sendi lazimnya mengalami penyakit angin sejuk atau panas seperti artritis, kebas-kebas sendi dan reumatisme. 
(sumber:bidanbersalin.blogspot.my)


Okey.... itu semua berdasarkan pembacaan saya mengenai masalah ibu-ibu yang bersalin (rujuk sumber)... maklum lahkan..... setidak-tidaknya...sebelum bersalin kita mesti ada ilmu sedikit sebanyak...tak gitu akak-akak semua.... sharing is caring....


Klik Untuk Paparan Jelas

Ini adalah petikan didalam majalah Pa&Ma mengenai pentingnya berparam. Tetapi sekarang berparam sudah ada dalam bentuk set losyen


Jadi macam mana?
Tidak kah kita yang bersalin ini akan mula merasa gusar?

Badan aku berbenjol-benjol kah?

Perut aku buncit macam dipam-pam kah?


Huhuhu..... Risau kan....



Tapi?????
Ada jalan penyelesaian ke?

Mesti la ada ibu-ibu sekalian....




Satu Produk yang sangat membantu saya menyelesaikan masalah-masalah tersebut.... gembira tau ada produk dapat membantu kita ni.....

LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA






Kenapa saya kata Losyen Cesarean - Secret Correa ni sangat membantu saya dalam menyelesaikan masalah ni..... ok...cuba lihat apa yang orang cakap mengenai Losyen ini...



Klik Untuk Paparan Jelas



Klik Untuk Paparan Jelas


Haaaa...... tu baru sikit saya baca testimoni Losyen Cesarean ni...... Akak terus tergoda dik oiiiii nak cuba.... terus beli terus pakai.....

Amazing sangatttt....... memang menjadi.... sikit-sikit perut menggeleber ni turun.... waaaaaa.... seronok sangat... Nak melompat bintang rasa.....




APA KELEBIHAN LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA NI?

Okay.... ibu-ibu sume mesti nak tau kan apa kelebihan Losyen Czer ni kan.... ok...jom kita review sikit kelebihan-kelebihan Losyen Czer ni.....

  • Turunkan berat badan
  • Kempiskan perut
  • Memecahkan lemak dengan cepat
  • Menghilangkan selulit dan ‘Stretch Mark’
  • Melangsingan dan mencantikkan bentuk badan
  • Memberi kesan V-Shape pada wajah (Runcingkan dagu)
  • Haluskan kulit
  • Menegangkan, menganjalkan ,Menggebukan dan mencantikkan kulit
  • Sangat efektif mengatasi sembelit
  • Membuang tanpa cirit birit
  • Selesa bila berbengkung
  • Manfaat bersama bayi-susu meriah/bayi tak kembung perut  / mengatasi bengkak susu
  • Sesuai dibuat pengganti pilis kerana hebat membuang angin & tidak berbau
  • sangat sesuai semasa berpantang
  • Ibu yang menyusu boleh amalkan
  • sangat sesuai untuk ibu yang bersalin secara pembedahan (cesarean) & normal
  • Boleh digunakan pada semua bahagian tubuh yang bermasalah seperti tubuh, peha, perut, punggung, dagu...
  • Legakan batuk
  • Legakan resdung
  • Melancarkan peredaran darah
  • Hilangkan sengal badan
  • Buang angin dalam badan
  • Kurangkan stress
  • Legakan sakit kepala
  • Legakan senggugut


➽ Amaran. Stok selalu Sold Out

Klik Untuk Paparan Jelas



Haaaa..... Menarikkan.... Memang Losyen Czer - Secret Correa ni bagus... Memang best...


Jadi apa tunggu lagi....

Klik Untuk Paparan Jelas


Sebenarnya banyak lagi kelebihan Losyen Czer ni.... tengok kat bawah ni ye.....




Seronok tau... Losyen Czer ni memang sangat Multifunction..... boleh digunakan untuk pelabagai masalah,,,,,, so kira 'all in one' la.....


LOSYEN CESARAEN-SECRET CORREA
LOSYEN KURUS SEJUK PERTAMA DI ASIA

Satu keistimewaan Losyen Czer - Seret Correa ni.... Losyen ni bersifat sejuk...... bila Ibu-ibu pakai sejuk dan nyaman je rasa...memang best....


So...disebabkan Losyen Czer - Secret Correa ni bersifat Sejuk.... ibu-ibu tak perlu risau kalau nak menyusu baby.... sebab biasanya kita pakai yang panas.... aihhhh... duk risau pulakkan kalau terkena baby.... mau menangis baby kita tu kan.....



Tapi jangan risau..... Losyen Czer ni memang tidak akan beri kesan pada baby...if terkena baby pun... baby akan ok-ok saje.....



Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas



BAHAN-BAHAN
LOSYEN SEJUK CESAREAN - SECRET CORREA


Bagaimana Losyen Czer-Secret Correa membantu mencairkan lemak secara efisien. 

Kan ke Losyen Czer-Secret Correa tu sejuk?


Ok meh nak kenalkan..


FORMULASI HEBAT DENGAN TEKNOLOGI ‘KOREA’ GABUNGAN COLLAGEN ASLI & SUNFLOWER

Klik Untuk Paparan Jelas


---------------------------------------------------------
3 AGEN PENCAIR LEMAK TERBAIK LC
---------------------------------------------------------
✔ Sunflower Seed Oil 
✔ Hedera Helix 
✔ Guarano


SUNFLOWER SEED OIL

✔ Kaya dengan vitamin C
✔ Emolian yang aktif ( melembapkan kulit)
✔ mencantikkan struktuk  kulit
✔ Anti penuaan
✔ Anti radang/anti radikal
✔ Membina sel baru
✔ Melembapkan kulit
✔ Membaiki sel rosak
✔ Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit digalakkan sapu kerana mempunyai anti radang


HEDERA HELIX (SIREH BELANDA)

✔ Anti selulit
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Bersifat anti radang
✔ Memperbaiki/ memperbaharui sel kulit
✔ Melegakan masalah pernafasan
✔ Membantu mengatasi masalah kejang otot


GUARANA SEED

✔ Menghalang salur jantung daripada tersumbat
✔ Menghasilkan tisu baru & memerangi radikal bebas
✔ Mengaktifkan sel dalam sistem saraf
✔ Memperbaiki sistem penghadaman
✔ Merendahkan kolestrol & asid lemak
✔ Memberi rasa kenyang & ejen awet muda
✔ Mengurangkan bengkak

Di sebabkan penggunaan bahan- bahan ini yang menyebabkan berlaku tindak balas pencairan lemak berlaku secara 'LIPOLISIS' iaitu proses pemecahan sel-sel lemak & selulit di bawah lapisan kulit. Pastu lemak2 yg dipecahkan tu akan digest keluar melalui peluh atau perkumuhan. Pengguna SC digalakkan supaya menitik beratkan pengambilan air kosong bagi membantu proses digest berlaku dengan mudah.







Jika ingin senaraikan apa yang menarik mengenai Secret Correa ni.... banyak sangat la.... dan memang sudah banyak terbukti keberkesanannya.

Yang paling mengujakan.... Ada Customer kami yang gunakan Untuk MERUNCING MUKA..... ehhh? boleh ke?.... Awat tak bolehnya... kan dah cakap losyen ni memang Multifungtion...Hanya perlu ikut cara-cara yang betul...Insyaallah akan berkesan.


Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas
Anda nampak tak perbezaan pada ketiga-tiga customer kami di atas.... saya jelas nampak runcing tau wajah mereka.... huhu...mereka gembira.... saya pun mestilah nak cuba juga.... Mesti Cuba!!







LOSYEN NI UNTUK IBU-IBU CZER SAJA KE?

Tak la.....  kan saya dah kata.... Losyen Czer - Secret Correa yang sejuk dan nyama ni kan MultiFungsi.....

Losyen ini memang memudahkan ibu-ibu Czer... Tapi ibu-ibu yang bersalin normal pon boleh gunakan... sebab..ibu-ibu yang bersalalin normal pun ada masalah yang samakan.... sooo.... apa kata kita sama-sama kembali langsing dan menarik,..... baru besttttt........

Klik Untuk Paparan Jelas


UNTUK ORANG YANG TAK BERSALIN... TAPI NAK KURUS?

Bolehhhhhh....... Losyen Secret Correa ni..... Boleh disapu di mana-mana bahagian di tubuh kita..... kat lengan...kat kaki...kat perut... Mana-mana tempat la yang anda rasa tak selesa.... Mesti anda kagum dengan perubahan yang akan terjadi.... caya lah...

Klik Untuk Paparan jelas


ORANG PEREMPUAN JE KE BOLEH GUNA?

Ehhhh.... Mana ada.... Abang-abang yang rasa nak kempiskan perut sikit pon boleh.... sapu-sapu je.... Insyaallah boleh kurang perut tu kan....

Klik Untuk Paparan Jelas

Ni testimoni kami.... Tengok... Abang Askar pon guna tau..... 34KG lagi turun..... baru Wife sayang..... 







CARA PENGGUNAAN LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA

  • Pertama sekali picit sedikit losyen SC di hujung jari
  • Kemudian sapu pada perut,paha,lengan,pinggul dan dagu 2 kali sehari selepas mandi pagi dan malam.
  • Urut perlahan sehingga losyen menyerap ke dalam kulit sepenuhnya.
  • 1 tiub boleh tahan 1 bulan atau 55 hari. Bergantung cara sapu pengguna.
  • Penggunaan yang lebih KERAP dan pengambilan air kosong yang CUKUP dapat membantu memberikan hasil yang maksimum. 


Klik Untuk Paparan Jelas







Alhamdulillah.... memang ramai yang tanya.... selamat ke pakai Losyen Cesarean-Secret Correa ni?

Insyaallah... memang selamat dan memang sudah diperakui oleh Kementerian Kesihatan Malaysia


Klik Untuk Paparan Jelas


OPSSSSS!!! TUNGGU DULU....

Kami juga merupakan Agen yang berdaftar Sah dengan 
SuruhanJaya Syarikat Malaysia



Klik Untuk Paparan Jelas



SOOOOO.... Jangan ragu-ragu dengan kami ye....

Note: Maaf ada beberapa maklumat terpaksa dipadam atas maklumat sulit.






PROMOSI LOSYEN CESAREAN - SECRET CORREA
DI TELEVISION/MAJALAH/BILLBORD

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

haaaa..... siap masuk TV Al-Hijrah lagi tau..... 






Ini adalah sebahagian Testimoni yang saya dapat hasil keputusan para pengguna Losyen Secret Correa ini... Seronok sangat tau bila baca kejayaan mereka menggunakan Losyen ini. Anda bila lagi?...Jom baca dulu ye...

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Klik Untuk Paparan Jelas

Sekarang Terpulang Kepada
Tindakan Anda!

Jangan terlalu ambil mudah dengan masalah gagal kempiskan perut selepas bersalin pembedahan (Juga Normal).    

Masih ingatkah impian anda untuk mahu kelihatan langsing dan menarik selepas bersalin? Inilah masanya untuk anda merealisasikan semua impian. Lakukan pelaburan sekarang juga

Jika anda masih berlengah maka sampai bila-bila anda akan berlengah. Satu cara sahaja untuk atasi masalah berlengah ini iaitu BERTINDAK SEKARANG. 

Hanya tindakan pantas yang mampu merubah diri serta nasib seseorang. Jangan biarkan perut anda yang besar selepas bersalin itu kekal begitu dan menghalang diri anda untuk kembali langsing seperti dahulu. 





APA TUNGGU LAGI

CEPAT!!!!CEPAT!!!

KAMI ADA SPECIAL OFFER

PADA BULAN INI


Klik Untuk Paparan Jelas



 PRICE




MORE INFO

CLICK







Puan. Siti Maisarah
(018-9143678)


Disclaimer: Setiap penggunaan produk kami adalah bergantung kepada keadaan badan seseorang pengguna. Penggunaan produk kami juga perlu digunakan secara konsisten dan berterusan bagi menampakkan hasil yang baik.