LOSYEN SECRET CORREA UNTUK PANTANG CZER & NORMAL

TIADA YANG SESEJUK INI DI MALAYSIA KHAS UNTUK IBU CZER & NORMAL

6 sebab adik, kakak dalam pantang suka guna Losyen czer

1. SEJUK
First time, akak jumpa produk yang sejuk, tiada bau tapi mampu memisahkan akak dengan cik lelemak yang cinta setia tu. Mau tak suka kita ni. Tambah tak payah risau kalau terkena baby.  Tak pijar awak. Sekarang cik lem dah tak de. Akak pulak yang setia dengan losyen ni.

2. DARAH KOTOR & ANGIN
Kalau sapu kat perut,  lancar je darah kotor keluar, tak de dah tersekat-sekat. Kalau sapu 1 badan. Berlumba-lumba angin jahat nak keluar. Yang ni tak sempat nak tahan berdentum-dentum dia. Jangan tanjat tau.

3. BENGKAK SUSU
Macam akak ni, tiap kali bersalin mesti kena bengkak susu. Sakit awak, boleh membawa ke demam. Untuk elakkan jadi makin teruk, amik sikit LC & urut pada di sekeliling kawasan bengkak. Jangan risau. Tak kan effect susu. Akak full bf dik. Akak pun risau susu kurang.

4. SEBAGAI PILIS
Akak ni jenis simple dik. Nak benda yang senang & mudah tapi still nak sihat. So, lepas mandi,ikat rambut kuat-kuat & tinggi-tinggi boleh lah sapu LC di dahi dan urut-urut atas kepala sebagai ganti pilis. Rasa segar & sesejuk musim sejuk kisahnya.

5. SEMBELIT
Arrghhhh... yang ni paling akak takut sebab akak ni setiap kali bersalin mesti koyak sampai punggung. Sebab tu bila nak bersalin akak standby macam-macam untuk elak sembelit. Salah satunya LC ni. Bila pakai dia, senang je bila di tandas. Tak de lagi perasaan masuk  dengan suka keluar dengan duka.

6. STRETCHMARK
Sambil-sambil gosok-gosok untuk sihat. Stretchmark pun pudar. Idok ke seronok dapat bonus cenggini oii. Akak tak de stretchmark preggy. Yang ni orang lain duk citer. Akak kan #sarakepoh. Kena la sebar kat hgpa😆

7.KKM & HEALTHY BRAND
LC ada KKM  dan dapat pengiktirafan super healthy brand. Akak masa mula-mula nak guna usha benda alah ni dulu. Musim sekarang ni nak sebarangan ramai dah yang ada kesedaran termasuklah adik-adik akak semua.

Feelingnya, aromanya, teknologinya, bahannya. Tiada yang biasa-biasa!Keterujaan apakah lagi yang ditunggu? Bawak-bawaklah mencuba.😄

Setmakczer
~0148371485~