KIDLAND PENANG, SYURGA KANAK-KANAK


Seperti yang dijanjikan. Kisah happy di Kidland

KidLand Penang ni umpama mini Kidzania. Sesuai untuk bagi pengalaman kat anak-anak.
Harga dia pun berpatutan. Seronok & best. Mak Ayah dia pun enjoy. First time kan.

Full package : Rm75 (semua mainan)
Pakej biasa    : Rm30
Dewasa           : Rm5
Baby                 : Rm10 ( untuk main kat babyland kalau tak nak pun tak pe)

Kami ambil pakej Rm 30. Jadi kena pilih beberapa tempat sahaja. Setiap tempat bermula dengan Rm5 hingga Rm 10. Nanti akan ditolak daripada kad ( kad macam touch & go) setiap kali masuk swipe kad. If habis & nak main lagi boleh reload.

Setiap kali lepas habis main budak-budak akan dapat gaji (duit kertas palsu). Gaji tu nanti boleh bawak balik je. Best, tersengih-sengih Amsyar dapat gaji.

Untuk pakej Rm30 dapat masuk 3 tempat free, Babyland, Raillway & 3D Cinema

Ni antara tempat yang Amsyar join. Kos dia Rm35 ( Reload Rm5 lagi) Ni pun kami macam tak larat dah dari pukul 11 hingga 4.30 jugak la duk kat sini. Kalau full package sampai malam la gamaknya.

Lets Start our journey. Swipe the picture please.